viernes, 1 de julio de 2011

Retall de premsa 01-07-11 : El NMC escull en una assemblea extraordinària les 16 persones de la nova executiva del partit

Retall de premsa de la edició digital de "Revista Cambrils" :
El NMC escull en una assemblea extraordinària les 16 persones de la nova executiva del partit

Un moment de les votacions d'ahir a la seu de NMC
El Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC) va celebrar una assemblea extraordinària per escollir la nova junta executiva del partit. Les votacions van fer-se ahir a la tarda, entre les 18 i les 22 hores, a la seva seu ubicada al carrer de Moragues i Barret. Inicialment, la votació havia de començar a les 20 hores, però per tal de facilitar al màxim la participació de la militància es va decidir ampliar l'horari.
L'elecció de la junta executiva del partit es va fer a través de llistes obertes, on un total de 28 militants del partit van presentar-se i entre els quals es van escollir els 15 membres més votats. Finalment, en seran 16 perquè es va produir un empat entre dues persones. Amb una participació del 75% de la militància del partit, els escollits van ser els següents: Carlos Cebrián, Neus Bosquet Pujol, Adam Charrabi, Joan Pau Casquero, José Luis Fernández Fernández, Ana Isabel Muñoz, Julio Sococozza, Julián Aránega García, Inma Sierra, Joan Vila, Xavier Vilás, Nuria Iriarte, Ricard Margalef, José Emilio Sánchez Gómez, Susi Cervero i Christoval Granero. Aquestes 16 persones que conformen l'executiva es reuniran i escolliran els càrrecs de presidents, secretari, vicesecretari i tresorer. Això es farà la setmana vinent i seran ratificats per assemblea.
Cal destacar que l'assemblea va decidir que els tres regidors del partit –Oliver Klein, Cinta Ballesté i Santi Gámez– no podien a aspirar a formar part d'aquesta executiva, evitant l'acumulació de càrrecs. Segons ha explicat el regidor del NMC –Oliver Klein– a Revista Cambrils Diari Digital, entre els membres de l'executiva s'assignaran les competències de les onze regidories, per tal de dividir la feina entre tots els components.



http://www.revistacambrils.com/index.php?c_noticia=11432

1 comentario:

  1. Sort i bona feina als escollits. Ara, com ja us vaig comentar, comença la feina política de debó. Ara cal que la tasca sigui continua, seriosa i amb rigor per ajudar als càrrecs electes i anar definint la política del partit.

    ResponderEliminar