martes, 20 de septiembre de 2011

Retall de premsa 20-09-11 : Oliver Klein, regidor del NMC: "El desgavell econòmic ja ve d'abans del període 2008 - 2010"


Retall de premsa de la edició digital de "Revista Cambrils" :
Oliver Klein, regidor del NMC: "El desgavell econòmic ja ve d'abans del període 2008 - 2010"


Una de les gràfiques mostrades ahir a la presentació de l'estudi econòmic i financer i que fa referència al període del 2007 al 2010

El regidor del NMC, Oliver Klein, ha volgut matisar el missatge que el govern municipal va transmetre ahir a la presentació de l'estudi econòmic i financer. El matís que vol introduir el regidor del NMC és que l'estudi econòmic només se centra en el període 2008 - 2010 i que el desgavell econòmic ja ve d'abans, "aquestes pràctiques ja venen d'anys i de legislatures anteriors i tots els partits polítics tradicionals hi tenen part de culpa. És com una bola de neu que poc a poc s'ha anat fent gran. Cal ser més autocrítics ". Klein considera que ara la situació s'ha agreujat per la situació econòmica que es viu i ho centra en dos tipus de pràctiques que habitualment fan els polítics, "per una banda es fa una previsió d'ingressos alta sense que es tingui una certesa que siguin reals. Per una altra banda, quan governes sempre esperes el salvament econòmic per part d'una administració superior i això, ara per ara, no és possible".
Els tres regidors del NMC van ser els únics regidors de l'oposició presents a l'acte d'ahir al vespre. Referent a aquesta presentació feta ahir pel govern municipal Oliver Klein considera que és bo conèixer la situació econòmica actual, "els números es poden discutir però el que és una realitat és que la situació és greu. A partir d'ara la forma de fer política i gestionar els diners públics haurà de canviar molt. La forma en què s'ha gestionat darrerament és insostenible, no es poden tirar endavant noves instal·lacions municipals sense tenir una partida per a fer-ho ni haver-ne previst el cost del seu manteniment posterior. És una pràctica dolenta que s'ha fet als darrers anys i cal canviar-la".

http://www.revistacambrils.com/index.php?c_noticia=11846

No hay comentarios:

Publicar un comentario