martes, 9 de octubre de 2012

Retall de premsa del 08-10-12: Oliver Klein (NMC): "Avui estem més preparats que ahir per poder governar i ajudar".

Retall de premsa de la edició digital de la”Revista Cambrils”:
Oliver Klein (NMC): "Avui estem més preparats que ahir per poder governar i ajudar".


Els tres regidors del NMC, acompanyats dels membres de l'executiva local, durant la roda de premsa.


El grup municipal del Nou Moviment Ciutadà (NMC) va fer una roda de premsa, el passat divendres al matí, per a explicar quin serà el seu treball a partir d'ara. El portaveu del partit –Oliver Klein–, acompanyat dels regidors –Santi Gámez i Cinta Ballesté– i diferents membres de l'executiva local, va començar la seva intervenció apuntant que l'objectiu més immediat del grup és reunir-se amb l'alcaldessa –Mercè Dalmau– perquè els hi expliqui el tema del FOMIT, ja que des del partit consideren que no se'ls ha informat correctament dels processos que han seguit les resolucions.
"També volem parlar amb els interventors perquè ens informin de les conseqüències que se'n deriven. S'ha d'intentar que aquesta càrrega de 6,3 milions d'euros afecti el menys possible al ciutadà", va alertar Klein. Segons el portaveu, "volem col·laborar amb el govern per ajudar a buscar una solució". 
6 eixos de treball 
Un cop feta aquesta valoració sobre el FOMIT, Klein va desglossar sis eixos de treball que s'han de potenciar des del govern. En primer lloc, el portaveu va explicar que s'ha de fomentar la contractació de les empreses locals en els concursos públics. "Veiem que això no s'està aconseguint i creiem que tenim eines per portar-ho endavant". En relació a aquest punt, Klein va apuntar que el segon eix s'ha de basar en la contractació de persones aturades que hi ha a Cambrils, ja que hi ha un total de 2.576 aturats.
El tercer punt fa referència a l'economia. "No s'ha d'incrementar les taxes i els impostos. No tot es basa en això. Creiem que l'esforç consisteix en ser exemplars des de l'administració ja que creiem que encara es pot reduir més". El quart eix que proposa el NMC se centra en "prendre decisions definitives en temes deixats a mitges", com  els edificis de la Torre del Llimó, el Forn del Tallero o el Teatre Auditori. Segons Klein, el govern hauria de "prendre decisions orientatives sobre aquests edificis i buscar empresaris que els potenciïn. S'han d'agilitzar els processos", va apuntar.
Klein va continuar desglossant la seva proposta amb el cinquè punt, on demana que el govern expliqui quines són les prioritats dels programa d'actuació municipal. Segons el portaveu del NMC, "volem saber quines qüestions són prioritàries per seguir tenint un Cambrils de qualitat". Per últim, el sisè punt es basa en el programa específic de promoció econòmica i de reforç del teixit productiu. Klein va afirmar que "ens preocupa que els municipis del costat presentin un Barcelona World o un hipermercat Bon Preu. Nosaltres no ho estem fent i ho podríem tenir també. Tenim un síndrome continu de perdre oportunitats". 
Oliver Klein: "Un govern de CiU i PP és poc viable"
Un cop acabada la proposta, Klein va voler repassar l'actualitat política. Segons el portaveu, des del NMC es prepararan una sèrie de trobades a la seva seu per orientar el vot i per encoratjar a les persones que vagin a votar el proper 25 de novembre. Klein també va apuntar que "un govern de CiU i PP és poc viable" i amb els últims fets, "s'està plantejant el futur".
Segons el portaveu, a nivell municipal al grup del NMC "ens han posat a prova, som una opció madura i seguim proposant al govern la nostra col·laboració sense dependre de cap opció superior. Nosaltres només ens devem als ciutadans de Cambrils. Avui estem més preparats que ahir per poder governar i ajudar". 


No hay comentarios:

Publicar un comentario