jueves, 15 de diciembre de 2011

NMC presentarà una campanya benèfica al seu primer sopar nadalenc.

La campanya, que es porta per nom “Ciutadà ajuda al Ciutadà” es presentarà al primer sopar de Nadal del partit Cambrilenc, organitzat pel aquest Divendres dia 16 de Desembre a las 21:00 hores al Restaurant Club Nàutic de Cambrils.

Aquesta campanya consistirà en fer una crida a tota la ciutadania cambrilenca per fer una recollida d’aliments, joguines i roba,  a la seu del mateix NMC al Carrer Moragues i Barret, número 12, del Barri de La Parellada de Cambrils. La seu romandrà oberta per assolir aquest objectiu de 19:00 a 20:00 del 19, fins el dia 27 de Desembre, els dies laborables. El partit farà entrega de tot el recollit a diverses entitats benèfiques locals, el qual es comunicarà de nou als mitjans una vegada finalitzada la campanya.

La difusió es farà principalment a través de la militància i simpatitzants del NMC,  mitjançant el boca - oïda, i també  a través del blog del partit i dels  perfils socials.

La militància del partit va proposar desenvolupar aquesta mesura durant la darrera Reunió Informativa del passat dimarts dia 13 de Desembre, aprovant-se en aquesta mateixa data les accions concretes ratificades per l'Executiva Local.

NMC té intenció de seguir cíclicament accions similars, per anar ajudant a cobrir les necessitats de la ciutadania.

No hay comentarios:

Publicar un comentario