miércoles, 29 de febrero de 2012

Retall de premsa 29-02-12 : El NMC reparteix el seu primer butlletí oficial on fa balanç dels primers mesos de govern el qual qualifica de "decebedor i poc entusiasta".

Retall de premsa del diari digital de la “Revista Cambrils”:

El NMC reparteix el seu primer butlletí oficial on fa balanç dels primers mesos de govern el qual qualifica de "decebedor i poc entusiasta"
El Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC) ha repartit per a tota la població exemplars del seu primer butlletí oficial en el qual explica la seva activitat al consistori com a grup municipal i també aspectes de la seva organització com a partit polític "que vetlla pels interessos de tots els cambrilencs", segons han manifestat en un comunicat. En aquesta primera edició, s’ha donat a conèixer la moció presentada al ple sobre una "Reforma profunda del sistema polític i la pràctica democràtica", que va ser rebutjada per la resta de partits polítics, i que demanava la limitació de mandats, la no acumulació de càrrecs, l'eliminació d’administracions innecessàries, limitació d’un únic sou polític per llei, etc. Igualment, en aquest butlletí, el NMC aprofita per donar a conèixer el balanç dels primers mesos del govern municipal al qual han qualificat de "decebedor i poc entusiasta per l’escassetat de propostes de futur". 
El butlletí es distribuirà per tots els barris
Segons han comunicat des del Nou Moviment Ciutadà (NMC), es pensa seguir editant i distribuint aquest butlletí per tots els barris del municipi. El proper número tractarà la nova moció presentada al plenari municipal sobre la "Dació en Pagament com a solució als abusos hipotecaris dels bancs", de la mateixa manera que es dedicarà espai per a comentar l’oposició mostrada en els darrers mesos vers "l’augment indiscriminat d’impostos i taxes proposats pel mateix govern". Per altra banda, tota l’actualitat del NMC es pot ampliar visitant el seu blog (http://noumovimentciutada.blogspot.com), la seva pàgina web (http://www.moviment.net) i els seus grups de facebook (Nou Moviment Ciutadà per Cambrils). Igualment l’ NMC anima als cambrilencs a què es comuniquin amb ells mitjançant el despatx que resta obert al públic al segon pis de l’Ajuntament de Cambrils, escrivint directament als seus regidors (oklein@cambrils.org; cballeste@cambrils.org; i, sgamez@cambrils.org), o a la seu de l’organització (noumovimentciutada@gmail.com), on també es poden deixar suggerències a la seva bústia del carrer de Moragues i Barret número 12, del Barri de La Perellada, i visitar les reunions que allí es celebren cada dimarts a les 20 hores del vespre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario