sábado, 26 de febrero de 2011

Retall de premsa 23-02-11 : Oliver Klein es declara "activista al 100%" del Nou Moviment Ciutadà al·legant que "cal una regeneració política" a l'Ajuntament

Retall de premsa de la edició digital de la "Revista Cambrils":
Oliver Klein es declara "activista al 100%" del Nou Moviment Ciutadà al·legant que "cal una regeneració política" a l'Ajuntament
Oliver Klein es presentava ahir públicament com un "activista al 100%" del Nou Moviment Ciutadà per Cambrils, el nou partit que concorrerà a les eleccions municipals del proper 22 de maig, i deixant així enrere qualsevol vinculació amb el partit socialista. La seva voluntat és continuar en política i considera que tots aquests anys han estat "la primera fase" i que ara el que toca és "formar part d'un moviment que s'apropa a cada ciutadà, siguin d'esquerres o de dretes". Klein va ser expulsat del govern el 29 de novembre del passat 2010, i des d'aleshores va passar com a regidor no adscrit. El seu expedient va ser elevat per part del PSC local a la Comissió de Garanties Estatutàries del PSC i en aquests moments encara no ha rebut resposta respecte la seva possible expulsió del partit. Tot i així, després d'haver-se declarat activista del Nou Moviment, assumirà "amb totes les conseqüències el que hagi de venir" per part de la Comissió. 
El regidor assegurava que no vol parlar del passat, ja que "per caprici d'uns pocs van limitar les meves ganes de continuar fent política". Considera que hi ha "moltes coses a millorar" i es manifesta "molt il·lusionat i engrescat" amb aquest projecte que comença. Tot i que sembla que els simpatitzants d'aquest partit tenen molt clar que volen que Oliver Klein sigui el seu cap de llista, encara no hi ha hagut cap confirmació. Ahir en la compareixença pública, va ser acompanyat per una quinzena de persones que el recolzen. Klein, a més, va destacar que hi ha moltes persones que s'han adherit al Nou Moviment i que periòdicament convoquen reunions a les que hi assisteix molta població. 
"Regeneració democràtica"
Oliver Klein va fer referència a que no són ni de dretes ni d'esquerres, sinó que prediquen el "cambrilisme". Per això, "volem apropar-nos a qualsevol ciutadà, a qualsevol barri. Nosaltres no posem etiquetes perquè el que volem fer és millorar el nostre municipi. En la diversitat està la riquesa de Cambrils", apuntava el regidor. I tot això, s'aconsegueix, segons va dir, "amb un programa electoral que fomenti la promoció econòmica, que generi ocupació i un progrés en la cohesió social. Tot això portarà a Cambrils de nou al nivell de benestar que tenia". 
Va explicar, a més, quin és un dels seus principals missatges en aquesta campanya: "la regeneració de la vida política local. S'ha de consolidar la veu del poble, ja que un partit polític tradicional generalment no ofereix més que la voluntat dels seus militants.
Nosaltres intentarem ser decisius i que la gent ens doni la confiança per poder governar a l'Ajuntament", concloïa finalment.


http://www.revistacambrils.com/index.php?c_noticia=10771

No hay comentarios:

Publicar un comentario