viernes, 29 de abril de 2011

Joventuts del Nou Moviment Ciutadà per Cambrils


El nostre emblema que és el pi, ha començat a donar els seus fruits, la seva secció jove, que comença amb il·lusió i amb moltes ganes de millorar el futur dels joves de Cambrils.
La joventut, un col·lectiu que  com tothom sap és el col·lectiu amb més abstenció i desafecció política.
La política fins ara, no satisfà a cadascun dels seus votants això és perquè en la política es creen molts interessos, que són les majors causes de desafecció política en el jovent.
Una dada d’això pot ser la poca participació del jovent en les eleccions, en l’àmbit personal jo, com a jove en les últimes eleccions vaig exercir el meu dret a vot ja que és un dret que té tot ciutadà amb certa desafecció.

Com a joves que som, no podem entendre que els joves no es preocupin de la política municipal, ja que aquesta és molt important per ser la que afecta directament al ciutadà, nosaltres ens imaginem un futur en que els joves s’interessaran per la política.

Per tant, com a grup de joves que som, volem arribar a tots els joves de Cambrils, i això ho farem sent crítics, inconformistes i treballant molt dur.

El Nou Moviment Ciutadà és un partit per Cambrils que no està condicionat a fer coses del passat, és un partit del present i del futur. Aquest Nou Moviment Ciutadà jugarà un paper molt transcendental, hi ha gent molt preparada i en un futur aquest col·lectiu portarà les rendes del Nou Moviment Ciutadà.
Sabem que el departament de joventut a nivell autonòmic, ha sigut el segon departament que ha rebut ajudes, els joves no sabem utilitzar els recursos que tenim,per això a dia d’avui tenim un Ateneu que ha de ser un espai referent pel jovent de Cambrils.

Estem per ajudar i ser la veu de molts joves en la política municipal i estem molt il·lusionats en aquest projecte.
De cara a les eleccions, la nostra aportació és que molts joves percebin la política d’una altra manera perquè hi ha partits com el Nou Moviment Ciutadà que saben escoltar i poder donar nosaltres l’opinió, i tot això ho hem trobat al Nou Moviment Ciutadà per Cambrils.

Joan Vila

No hay comentarios:

Publicar un comentario