viernes, 29 de abril de 2011

Retall de premsa 28-04-11 : El Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC) presenta la seva Secció Jove


Retall de premsa de la edició digital de "Revista Cambrils" :

El Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC) presenta la seva Secció Jove
Imatge de grup d'alguns dels integrants de la Secció Jove del NMC. D'esquerra a dreta: Macarena Recuerda, Oliver Klein, Joan Vila, Natalia Pleguezuelos i Adam Charrabi
Ahir al matí, el Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC) presentava oficialment la seva Secció Jove. L'acte va comptar amb la presència d'alguns dels seus integrants com Joan Vila, Macarena Recuerda, Natalia Pleguezuelos i Adam Charrabi, així com de l'alcaldable del partit, Oliver Klein. Aquest va destacar que és important captar l'interès del jovent i fomentar la seva participació en l'àmbit electoral, perquè és un dels col·lectius que més s'absté en els comicis. També va remarcar que el NMC "és un partit molt jove i amb una gran part de la llista formada per dones, dos elements que són molt importants". En aquest sentit, va explicar que en els darrers mesos s'ha realitzat diferents grups de treball per tal que els joves puguin elaborar un programa interessant i potent. 
"Ens mostrarem crítics, inconformistes i amb ganes de treballar"
Després de la seva intervenció, Klein va donar pas al coordinador de la Secció Jove del NMC: Joan Vila. Aquest va presentar-se com un noi de 22 anys, fill d'una família de pescadors cambrilencs, els "Catxap", i va començar dient que el Pi Rodó, el símbol del partit, ja dóna els seus fruits amb la creació d'aquesta Secció Jove. Un grup, que segons va dir, treballarà "per millorar el futur dels joves de Cambrils, un grup que té molta desafecció i abstenció política. No podem entendre com els joves no es preocupen per l'Ajuntament perquè aquesta és la política que afecta els ciutadans". Segons va manifestar Vila, des de la Secció Jove del NMC "ens mostrarem crítics, inconformistes i amb ganes de treballar. NMC és un partit de Cambrils i nosaltres som el present i el futur". Va dir que escoltaran els joves de Cambrils, fomentaran els seus espais de referència com l'Ateneu Juvenil i recolliran les seves inquietuds i propostes.
Secció oberta a tots els joves de Cambrils
Una altra de les integrants de la Secció Jove del NMC, Macarena Recuerda, també membre de la llista electoral del partit en la posició número 4, va dir que la secció està oberta a tots els joves de Cambrils i va reclamar més implicació d'aquests en la política, perquè és un àmbit que afecta tota la societat. Segons van explicar en la presentació d'ahir, el local electoral del NMC –situat al carrer de Moragas i Barret, al barri de la Parellada– estarà plenament obert a la seva Secció Jove per tal que hi puguin realitzar les seves reunions, trobades i activitats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario