miércoles, 18 de mayo de 2011

Retall de premsa 18-05-11 : NMC proposa "crear un nexe d'unió entre la ciutadania i l'Ajuntament" per pal·liar la problemàtica econòmica actual

Retall de premsa de la edició digital de "Revista Cambrils" :
NMC proposa "crear un nexe d'unió entre la ciutadania i l'Ajuntament" per pal·liar la problemàtica econòmica actual
NMC va instal·lar inflables a la plaça de Carles Roig, ahir a la tarda
NMC continua amb la seva campanya electoral pels diferents barris de Cambrils. Ahir dimarts, aquesta formació política va instal·lar dues parades informatives a les places de Carles Roig i d'Espanya i uns inflables per a distreure la canalla.  En aquests actes es distribueix la documentació de la campanya electoral i s'informa a la ciutadania de les iniciatives de l'NMC en els diferents punts del programa electoral.
El contacte amb la gent també serveix, segons Oliver Klein, l'alcaldable d'aquesta formació, per recollir les impressions rebudes de la ciutadania, "les preocupacions de la gent se centren en l'atur, la greu situació econòmica i en les preocupacions dels comerciants i empresaris. Aquests punts coincideixen amb punts del programa de NMC. Hom sap que aquests temes són competència d'institucions supramunicipals però un bon i encertat equip de govern municipal ha de vetllar per instar a aquestes institucions per tal de millorar la situació actual sense perjudicar la ciutadania amb increments de taxes, impostos i, està clar, sense reduir les prestacions socials que pertanyen a l'estat del benestar". Segons Klein, com a conclusió d'aquests paràmetres de caire econòmic, manifesta que "cal crear un nexe d'unió entre la ciutadania i l'Ajuntament".

http://www.revistacambrils.com/index.php?c_noticia=11225

No hay comentarios:

Publicar un comentario