jueves, 26 de mayo de 2011

Retall de premsa 26-05-11 : Oliver Klein: ‘Som un soci fiable, estable i amb ganes de treballar’.


Retall de premsa de la edició digital de "La Vila" :

Oliver Klein: ‘Som un soci fiable, estable i amb ganes de treballar’

Nou Moviment Ciutadà té un suport força generalitzat a tota la població, la qual cosa ‘ens dóna una fortalesa i una estabilitat de cara al futur molt important’.


‘Estic molt content de veure com el nostre missatge ha arribat a tota la població’, manifesta Oliver Klein, que amb la seva formació recentment creada, Nou Moviment Ciutadà (NMC), ha aconseguit entrar a l’Ajuntament de Cambrils i tenir una representació de tres regidors.


Una de les característiques dels resultats electorals que més enorgulleixen a Klein és, segons explica, que “tenim un suport força generalitzat a tota la població, la qual cosa ens dóna una fortalesa i una estabilitat de cara al futur molt important”.Segons ell, “la feina ha valgut la pena”, i “el fet d’haver treballat aquests darrers mesos amb la idea de crear aquest nou partit, de fer un programa i de tenir un equip engrescat per presentar-se a les eleccions ha estat reeixida”. En definitiva, inversió d’il·lusió i ganes de treballar per Cambrils que han tingut la seva recompensa i això és “ho hem donat tot”. Klein explica que la població els ha manifestat la seva confiança, un fet que els ha donat una responsabilitat molt gran per administrar-la.
En definitiva, la campanya del boca-orella ha funcionat i l’equip de Klein ha explicat el seu projecte a la ciutadania, basat en dos eixos principals: un de regeneració democràtica i un altre de polítiques de progrés econòmic. Per Klein, “cal donar suport al teixit local i aquestes són les nostres condicions per intentar arribar a un pacte en el qual nosaltres posaríem com a úniques condicions el moviment cap a un canvi real que passa per la forma de relacionar-se amb el ciutadà i de fer polítiques concretes de progrés local”. 
(NMC) el dia de les eleccions va ser el primer partit en anar a felicitar a la guanyadora Mercè Dalmau. Klein es va oferir a CiU “per treballar pel municipi” i es posava també a la seva disposició per començar a treballar “en el moment en què ella considerés oportú”, ja que “a ella li toca conformar el govern i escollir els seus socis”. 
El líder de NMC diu que “nosaltres som un soci fiable, estable i amb ganes de treballar, i no entrem en competència parlamentària catalana o espanyola. Només volem treballar per municipi, el que fa pensar que som una bona opció de cara a estar en aquest govern”.
Klein va una lectura clara del resultat d’aquestes eleccions. “Hi ha unes opcions guanyadores i una opció perdedora. La perdedora és la que ha estat governant fins a l’actualitat; no només el PSC, que retalla molt en vots, sino la desaparició d’IC i Esquerra”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario