jueves, 29 de marzo de 2012

Retall de premsa del 29-03-12: Oliver Klein (NMC): “L’alcaldessa utilitza un estil groller i que ratlla la mala educació per desviar l’atenció de temes importants”

Retall de premsa de la edició digital de la”Revista Cambrils” : 
Oliver Klein (NMC): “L’alcaldessa utilitza un estil groller i que ratlla la mala educació per desviar l’atenció de temes importants” 
Els regidors del NMC en un moment del darrer ple ordinari.

El portaveu del grup municipal del Nou Moviment Ciutadà (NMC) –Oliver Klein– ha volgut puntualitzar les seves intervencions en el darrer ple ordinari celebrat el passat dimarts. Recordem que Klein i l’alcaldessa de Cambrils-Mercè Dalmau– van endegar una picabaralla en el punt de l’ordre del dia referent al canvi de gestió de la llar d’Infants Maria Dolors Medina. En primer lloc, el regidor ha explicat a Revista Cambrils Diari Digital que el seu "partit té clar, des del primer dia, que ha d’estar al costat dels cambrilencs”.   

Tal com ha apuntat Klein, el que volia expressar al ple era el “nostre desacord amb la manca de comunicació amb els treballadors i els pares que porten els seus fills a la llar d’infants. Evidentment que el model de gestió pot ser un o un altre però nosaltres parlàvem de la mala comunicació.  El temps dirà si la gestió funcionarà o no”.

“El NMC té més flexibilitat que cap altre partit per canviar el vot”.

El regidor ha explicat que el canvi de vot que va fer al ple està justificat, ja que “a les comissions el vot és en fred, i entre la comissió informativa i el ple aprofitem per informar-nos dels temes i evidentment que podem canviar el vot perquè el vot  important és el del ple”. Klein ha puntualitat que “el NMC té més flexibilitat que cap altre partit per canviar el vot”. El portaveu del NMC també ha afirmat que des del grup es coneixia que “hi havia un descontent general dels treballadors i dels pares, a més, els treballadors cobraven tard. Nosaltres volem transmetre que estem al costat dels pares i dels treballadors”. 

“L’alcaldessa no aconseguirà distreure al NMC”.

Klein ha mostrat el seu descontent amb el fet que l’alcaldessa mostrés un dels papers de les comissions per reafirmar que Klein “canvia el vot segons bufa el vent”.  Segons ha indicat el portaveu, “mai s’havia portat al ple els papers amb els vots de les comissions. És una cosa interna i les comissions són precisament això, informatives, i el vot no té cap valor. Si traguéssim els fulls de les anteriors comissions potser canviaria el parer dels membres de l’equip de govern”. 

Tal com ha expressat Klein, “l’alcaldessa utilitza un estil groller i que ratlla la mala educació per desviar l’atenció de temes importants com la manca de comunicació amb la llar d’infants”. Segons el portaveu, Dalmau intenta “no discutir les qüestions de fons” que hi ha al ple. Per acabar, el regidor ha volgut enviar un missatge clar i contundent a l’alcaldessa.  “Vull dir-li a la senyora Dalmau que no aconseguirà distreure al NMC, corregir és de savis i el NMC està més fort que mai”. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario