lunes, 26 de marzo de 2012

Retall de premsa del 26-03-12 : El NMC celebra el seu congrés d'idees que ha de marcar el full de ruta del grup independent cambrilenc .

Retall de premsa de la edició digital de la”Revista Cambrils” : 
El NMC celebra el seu congrés d'idees que ha de marcar el full de ruta del grup independent cambrilenc .
Santi Gámez, Josep Sánchez Cervelló, Ángel Belzunegui i Alberto Reig en la taula rodona del passat dissabte al matí.

La sala d'actes de l'hotel Tryp Port Cambrils va acollir, aquest passat cap de setmana, el primer Congrés d'Idees del Nou Moviment Ciutadà amb l'objectiu de reflexionar sobre els problemes actuals que hi ha a la societat. Tal com ha explicat el cap de llista de NMC a les darreres eleccions municipals – Oliver Klein– a Revista Cambrils Diari Digital, "el congrés era atípic, eren unes jornades de treball per intentar entendre la situació política, social i econòmica actual i hem intentat desxifrar quines polítiques hem d'aplicar per fer una societat més justa".
El congrés, que estava obert a cambrilencs i cambrilenques, va comptar amb experts de nivell universitari que van reflexionar sobre la societat. El primer dia de congrés, divendres a la tarda, va comptar amb una "assistència molt bona" i es va fer la conferència, a càrrec de Pablo Simón, sobre "Els reptes dels partits polítics al segle XXI". Dissabte al matí, es va celebrar la taula rodona "Claus de la situació política, social i econòmica del nostre país", amb Josep Sànchez Cervelló, Àngel Belzunegui i Alberto Reig. El congrés va acabar al migdia amb un debat intern del NMC obert als cambrilencs sobre "Com actuar des de l'NMC des de i per Cambrils". L'assistència al congrés va ser bona, segons la valoració dels organitzadors, i va comptar amb un centenar de persones, el divendres a la tarda, i amb una quarantena, el dissabte al matí.
"El document de les conclusions marcarà el nostre full de ruta a l'hora d'actuar"
Tal com ha apuntat Klein, des del NMC valoren "molt positivament" aquest primer congrés, ja que s'ha fet després de l'any i poc d'existència del grup polític i ha tingut molt bona resposta per part dels cambrilencs. El portaveu del grup ha explicat que d'aquests dos dies de congrés s'ha extret "un document de conclusions molt importants que marcarà el nostre full de ruta a l'hora d'actuar" i que el compartiran amb els cambrilencs properament. Per últim, Klein ha volgut emfatitzar que "aquest full de ruta ens ajudarà a pensar quina és la feina del grup de cara endavant".

No hay comentarios:

Publicar un comentario