jueves, 24 de mayo de 2012

Preguntes del NMC al ple ordinari de maig.


 PREGUNTES PEL PLE ORDINARI DE MAIG

El Grup Municipal del NOU MOVIMENT CIUTADÀ PER CAMBRILS (NMC) presenta al PLE DE L’AJUNTAMENT DE CAMBRILS les següents preguntes per què puguin ser respostes en la mateixa sessió plenària:

1) Ens hem assabentat pels mitjans de comunicació de la presentació, finalment, al cap de gairebé un any de legislatura, d’un Pla Estratègic de Mandat de l’equip de govern, del qual encara a nosaltres com a grup municipal no se’ns ha informat oficialment. Ens podrien dir quines actuacions concretes aporta en el sentit de promoure l’economia local i vetllar pel benestar social dels cambrilencs, que fins ara no han vist més que augmentat els seus impostos i retallats els seus serveis municipals? Es contempla, com es va afirmar en el seu moment, una presentació pública del mateix, així com es va fer amb l’auditoria dels cursos econòmics anteriors?

2) Igualment, hem pogut conèixer pels mitjans de comunicació algunes notícies relatives al funcionament de la Televisió de Cambrils sense abans estar prèviament informats al seu Consell d’Administració en el qual com a Nou Moviment Ciutadà (NMC) hi som presents. A què es deu aquesta pressa i aquesta manera de fer de la Presidència-Alcaldia que no té en consideració els membres d’un organisme que precisament hauria de ser el millor informat sobre la situació?

3) D’altra banda, hem pogut saber que l’Equip de Govern ha reunit les diferents Associacions de Veïns del municipi per comunicar que aquesta any l’Ajuntament no podrà col.laborar tan activament en l’organització de les seves festes de barri i subvencionar-les econòmicament. En aquest context ens agradaria preguntar més específicament quines gestions s’han fet per mantenir una festa tan emblemàtica per tots els cambrilencs com pot ser la Festa del Barri de l’Eixample, que, a més, facilita la infraestructura de la celebració de la Revetlla de Sant Joan?

4) Quin és el model de futur que pretenen vostès amb una nova edició del Festival Internacional de Música que, a banda de patir una reducció econòmica important, aposta per un gran concert de música pop que no s’escau amb la tradició dels seus orígens com a Festival de Música de Cambra, que es celebrarà al Camp de Futbol Municipal, al mateix temps que no es programa cap actuació al recinte del Parc Samà?

5) Finalment, demanem que se’ns expliqui la versió del govern sobre com s’ha arribat a la decisió de suspendre el Cambrirock i quina comunicació hi ha hagut amb l’associació que fins ara se’n ocupava d’organitzar aquesta activitat mitjançant els seus recursos propis i la subvenció municipal corresponent.

Cambrils, 24 de Maig de 2012

No hay comentarios:

Publicar un comentario