martes, 23 de abril de 2013

Retall de premsa del 23-04-13: El NMC afirma que el govern municipal està empitjorant "fins a quotes difícilment suportables" la qualitat de vida dels cambrilencs.

Retall de premsa de la edició digital de ”La Revista Cambrils”:

El NMC afirma que el govern municipal està empitjorant "fins a quotes difícilment suportables" la qualitat de vida dels cambrilencs.

Els regidors del NMC durant el passat ple ordinari del 26 de març

El grup municipal del Nou Moviment Ciutadà (NMC) ha enviat un comunicat de premsa per posar en dubte "la viabilitat i la forma del govern" tripartit de CiU, PP i la Plic. "Més aviat d'alleugerar i buscar solucions pel municipi, el que està fent és empitjorar, fins a quotes difícilment suportables, la qualitat de vida dels habitants del municipi". Segons apunta el grup de l'oposició, "segurament en aquests moments, com s'està produint tant a nivell català com espanyol, arriba l'hora de prendre iniciatives que s'oposin definitivament a un viatge sense rumb i poc fiable, que és el que ens ofereixen les fórmules clàssiques i els governs que no escolten el seu entorn més immediat".
"No és pas demostració de bon govern intentar eludir durant mesos i setmanes el tema d'un Expedient de Regulació d'Ocupació"
En aquest comunicat, el grup municipal també ha volgut manifestar la seva solidaritat amb els treballadors de l'Ajuntament, davant "l'actitud d'indiferència cap a ells per part de l'equip de govern". El NMC denuncia que, "no és pas demostració de bon govern intentar eludir durant mesos i setmanes el tema d'un Expedient de Regulació d'Ocupació que vol afectar aproximadament a quaranta-cinc treballadors que han estat sofrint durant tot aquest temps per la incertesa de la seva continuïtat en el lloc que ocupen".
El grup afirma que, "encara no se'ns ha comunicat de quina forma s'està gestionant ni amb quins criteris es vol dur a terme. En aquesta situació, la perplexitat és viscuda tant per part dels mateixos treballadors com per nosaltres, com a membres del consistori democràticament escollits, havent fet arribar en diferents ocasions i en diferents formats el nostre oferiment de tractar aquesta greu decisió en una taula compartida, tot escoltant l’opinió i propostes de tots els grups polítics amb representació i dels mateixos treballadors." Tal com avança el grup, "en aquests propers dies hi haurà notícies per part de l'alcaldessa al voltant de l'ERO, però la mala manera de gestionar-lo ja avui és garantia del seu resultat erroni, injust i perjudicial pels interessos de la comunitat cambrilenca".
D'altra banda, el NMC denuncia el tracte donat a la política educativa, "de retallada en retallada, fins al punt de posar en dubte l'existència de la mateixa regidoria". En el comunicat, el grup municipal també fa referència a una possible desaparició de l'Escola Municipal de Música. 

http://www.revistacambrils.com/index.php?c_noticia=14682

No hay comentarios:

Publicar un comentario