domingo, 13 de marzo de 2011

Retall de premsa 13-03-11 : Amb el lema “Transparència, humilitat, integritat' s'ha presentat avui el nou partit que lidera Oliver Klein


Retall de premsa de la edició digital de "La Vila" :

Amb el lema “Transparència, humilitat, integritat' s'ha presentat avui el nou partit que lidera Oliver Klein

El Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC) s'ha presentat aquest migdia públicament davant la població. L'acte ha tingut lloc a l'avinguda de la Diputació, a l'alçada del Pi Rodó, que és el conegut arbre cambrilenc que és símbol del logotip del nou partit polític local i també del seu lema: “Transparència, humilitat, integritat. Si sents el mateix que jo al llegir aquestes paraules és, simplement, perquè som branques del mateix arbre".

Gairebé un centenar d'activistes han acompanyat al cambrilenc Oliver Klein aquest matí, que tot i que encara no ha estat ratificat per l'assemblea general del partit, serà el cap de llista d'aquesta nova força política.

Klein s'ha dirigit a la població per explicar aquest nou projecte. Segons ha dit, el moviment “és una comunió de molta gent d'origen divers i de diferent ideologia, ja que supera l'eix de l'esquerra o la dreta. Nosaltres ens concentrem en apostar per les millors propostes per Cambrils, així que la nostra ideologia és el 'cambrilisme'. Ens interessa escoltar la població per saber quin és el seu neguit i intentar portar-ho a l'Ajuntament”. És un moviment que encara està en expansió, així que el seu primer objectiu són les eleccions municipals del proper mes de maig. I tal i com ha dit, “el ciutadà és el centre de totes les decisions del partit”.

“Em vec com alcalde de Cambrils”

El repte de NMC és ser la força més votada de Cambrils. Saben que tenir una majoria absoluta o dominant és difícil, però Klein ha assegurat que treballaran per tenir el millor programa i les millors opcions per Cambrils “sense clixés i sense estereotips”. El cambrilenc ha admès que es veu com alcalde perquè considera que “hi ha opcions que baixen, perquè hi ha gent que està desencissada amb les opcions que havien votat i amb la política en general, i perquè hi ha molt abstencionisme”. Tot això, segons diu, pot ser clau per obtenir més vots que la resta de partits polítics.

“Un projecte bo, sa i ambiciós”

Un dels principals eixos del NMC és apostar pel progrés econòmic, per això és un projecte “bo, sa i ambiciós”. Sobre aquest aspecte, Oliver Klein ha fet referència a que “en aquesta situació de crisi el que cal són opcions decisives per tirar endavant una ciutat que no es pot quedar adormida i que ha de tenir projectes engrescadors. L'actual model no engresca la població i per això creiem que hi ha un desencís en la política. Per tot plegat demanem la confiança de les persones per poder fer així un gran salt de qualitat per Cambrils”.

http://www.lavila.cat/en-clau-municipal/161-eleccions-2011/2139-amb-el-lema-transparencia-humilitat-integritat-sha-presentat-avui-el-nou-partit-que-lidera-oliver-klain.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario