lunes, 28 de marzo de 2011

Retall de premsa 28-03-11 : Oliver Klein (NMC): "Volem tenir un Cambrils OK i sé que aquesta història tindrà un final feliç"Retall de premsa de la edició digital de la "Revista Cambrils" :
Oliver Klein (NMC): "Volem tenir un Cambrils OK i sé que aquesta història tindrà un final feliç"
Prop de 200 persones van assistir, el passat dissabte al vespre, a la presentació oficial d'Oliver Klein com a candidat de Nou Moviment Ciutadà (NMC) per a les properes eleccions municipals. L'acte, celebrat en una de les sales de l'Hotel Tryp Cambrils, va començar amb una introducció per part de dues militants del partit, Anna Picardi i Natalia Manchon. 
Amb un objectiu clar: Cambrils, i una pantalla per on anaven passant fotos del candidat amb frases com "un home estimat o honestedat", les militants van recordar la baixa participació que hi van haver a les darreres eleccions i van demanar que "no es pot permetre que la gent doni l'esquena a Cambrils". Picardi va dir que NMC és una "resposta a la desafecció política" i que "l'equip de govern ha de ser curiós i responsable" mentre anava fent un repàs de la situació política actual. 
Acte seguit, les militants van destacar la figura de Klein com a "un home casat i amb família, llicenciat en Ciències Polítiques i fidel a les seves idees. Havia de ser el nostre líder". Per finalitzar la seva intervenció, les noies van llegir frases que havien dit algunes persones sobre el candidat, entre les que destaquen: "serà un bon alcalde de Cambrils, el millor i espero que per molts anys" o "he pogut observar que l'Oliver és una persona estimada. Ara és el teu moment".
Oliver Klein: "Em sento més fort que mai"
A peu dret, movent-se d'un cantó a l'altre i sense papers en mà, Oliver Klein va començar el seu discurs reconeixent que estava molt content i que "em sento més fort que mai, ha sigut un esforç que avui sé que val la pena". Klein va dir que vol un canvi de rumb a l'Ajuntament de Cambrils i que ho veu possible, "serà possible".
El candidat va explicar la filosofia de NMC, "un moviment de persones al qual cada vegada se suma més gent" i que té un objectiu ambiciós: Cambrils."És la nostra eina, en mi val la pena". Recordant una vegada més, que el projecte de NMC és "bo, sa i guanyador" i que el lema és el de "humilitat, transparència i integritat", Klein va acabar la primera part de la seva intervenció amb un "Cambrils OK (Oliver Klein)?" amb el recolzament de la sala repetint aquest lema. 
Els deu leitmotiv de NMC
La segona part del discurs del candidat es va centrar en el leitmotiv del partit. En total, deu propostes: cinc de facto i cinc en les que no cauran en l'error de fer, aquestes últimes en referència a la gestió actual del govern municipal. La primera proposta es basa en l'austeritat i sanejament dels comptes de l'ajuntament. "Haurem d'invertir mínim de dos anys per netejar la situació. Serem un govern de grans idees, ja que som la virtut de ser quelcom nou", va explicar Klein.  Les altres propostes en positiu són: vetllar pel progrés econòmic; la cohesió social mitjançant la sensibilitat social; vetllar per la seguretat ciutadana i, la última, construir una administració exemplar i transparent propera al ciutadà. 
Les altres cinc propostes, i que no cauran en l'error de fer si Klein surt com a alcalde, són: no governar per uns quants, sinó per tota la població, "ja que tenim vocació d'escoltar"; no creure en una única veritat absoluta; no malbaratar els recursos i "no fer obres faraòniques"; no pujar els impostos i, la darrera, no donar carta blanca als regidors, exigint que aquests tinguin dedicació parcial i que cadascú conservi el seu treball actual. "Els regidors han d'executar el seu càrrec com una vocació de servei públic", va demanar Klein. 
"Tenim els millors reserves de tots els equips polítics"
El candidat, que va continuar parlant en tercera persona referint-se a ell mateix, va dir que "veu possible el canvi, és l'hora" i que demanava a tots els presents, amb "engrescament", que aquest canvi fos possible. "Tenim un equip de 31 persones i tenim els millors reserves de tots els equips polítics. Jo sé de qui que està buscant membres per la seva llista i nosaltres aquest problema no el tenim", va afirmar.
Klein va demanar el vot recomanant la seva proposta per ser "la més bona, la més sana, la que ho pot fer millor. Aquesta força nova pot fer 8 regidors". El candidat va voler acabar el seu discurs explicant que durant tot l'abril portaran el seu missatge casa per casa i que el mateix mes, es donaran a conèixer els candidats. "Volem tenir un Cambrils OK i sé que aquesta història tindrà un final feliç", va concloure.


No hay comentarios:

Publicar un comentario