lunes, 14 de marzo de 2011

Retall de premsa 14-03-11 : El Nou Moviment Ciutadà (NMC) es presenta oficialment amb Oliver Klein al capdavant i amb un projecte "bo, sa i guanyador"

Retall de premsa de la edició digital de "Revista Cambrils" :
El Nou Moviment Ciutadà (NMC) es presenta oficialment amb Oliver Klein al capdavant i amb un projecte "bo, sa i guanyador
El Pi Rodó va ser l'espai escollit per a la presentació oficial del Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC). Ahir al migdia tenia lloc l'acte en el qual es donava a conèixer, oficialment, aquest nou partit cambrilenc, el qual estarà encapçalat per Oliver Klein. El fet de fer aquest acte en aquest punt tan emblemàtic de Cambrils com el Pi Rodó no va ser casual, ja que aquest pi centenari cambrilenc és el símbol del logotip del nou partit polític local i també del seu lema: "Transparència, humilitat, integritat. Si sents el mateix que jo al llegir aquestes paraules és simplement, perquè som branques del mateix arbre". De fet, la presentació va iniciar-se amb la lectura per part de diferents activistes de NMC d'unes frases que relacionaven el naixement del nou partit amb la figura, la solidesa i el creixement d'aquest pi.
Oliver Klein: "Tenim les persones, tenim el discurs, tenim l'anàlisi i només ens cal la força, aquesta força la representeu vosaltres. Us demanem confiança i ho aconseguirem"
Després d'aquesta lectura, el cap de llista d'aquesta força política –Oliver Klein– va adreçar-se a tot el públic que va reunir-se en aquest punt. Klein va definir el Nou Moviment Ciutadà (NMC) com "un projecte bo, sa i guanyador. És bo perquè té la qualitat de les persones, és sa perquè no ambicionem res més que col·laborar per fer un Cambrils millor, i finalment, és guanyador perquè creiem que això ho podem fer entre tots plegats. Volem ser una força decisiva a l'Ajuntament de Cambrils. Creiem que som la gent més representativa, tenim el discurs, tenim les persones i tenim l'ambició positiva". Els dos propers mesos, segons va dir Klein, seran de feina i d'escoltar el ciutadà. "Portarem un programa realista, que no prometi el que no som capaços de realitzar, i això ho farem entre tots. Us animo a tenir aquesta il·lusió, aquesta força, aquesta manera d'engrescar-se en uns moments de crisi que patim totes les famílies. Aquesta és una ciutat bonica, en la que algunes decisions han estat ben preses, però cal un canvi de ritme, un canvi de rumb i això és el que pensem la majoria de cambrilencs. Amb gent diversa, gent preparada. És important saber compartir, ser generós, i tots en sortirem beneficiats. Tenim les persones, tenim el discurs, tenim l'anàlisi i només ens cal la força, aquesta força la representeu vosaltres. Us demanem confiança i ho aconseguirem", va cloure el candidat de NMC a l'alcaldia de Cambrils. Tot seguit, hi va haver temps per a la foto de família i per a un aperitiu.


http://www.revistacambrils.com/index.php?c_noticia=10861

No hay comentarios:

Publicar un comentario