lunes, 28 de marzo de 2011

Retall de premsa 28-03-11 : El Nou Moviment Ciutadà de Cambrils presenta Oliver Klein com a candidat a l'alcaldia

Retall de premsa de la edició digital "delCamp.cat" :

El Nou Moviment Ciutadà de Cambrils presenta Oliver Klein com a candidat a l'alcaldia

A l'acte, hi van assistir unes 200 persones

El Nou Moviment Ciutadà (NMC) va presentar dissabte a l'Hotel Tryp Cambrils el seu candidat a l'alcadia, Oliver Klein. L'acte va reunir unes 200 persones, i Klein ho va aprofitar per parlar dels punts bàsics del projecte que encapçala.

Així, Klein va presentar deu punts que complirà si assoleix l'alcaldia. Els compromisos van des del sanejament dels comptes de l'Ajuntament, fins a vetllar per la seguretat ciutadana o més transparència en l'administració i millora de la participació ciutadana. L'acte també va servir per presentar l'eslògan de campanya de l'NMC: Cambrils OK.

Fa uns dies, el Nou Moviment Ciutadà per Cambrils va inaugurar una nova seu al barri de la Parellada per tal de donar-se a conèixer entre els cambrilencs i cambrilenques i fer-se visibles entre la ciutadania.

Cal recordar que Oliver Klein és, actualment, regidor no adscrit a l'Ajuntament de Reus, després que fos expulsat de l'equip de govern, al qual pertanyia per ser regidor del PSC. La decisió de l'alcalde de Cambrils, Robert Benaiges, de destituir Klein el novembre de l'any passat va ser causada per una "pèrdua de confiança" i perquè, segons el batlle, Klein va obrir conflictes i confrontacions en el si de diferents seccions del partit "de manera obscura i parcial".



No hay comentarios:

Publicar un comentario