martes, 10 de enero de 2012

Resultats de la campanya benèfica impulsada pel Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC): “Ciutadà ajuda a Ciutadà”

El partit polític amb representació a l’Ajuntament de Cambrils, el Nou Moviment Ciutadà (NMC), dóna a conèixer els resultats de la seva campanya benèfica de recollida d’aliments, roba i joguines, per intentar beneficiar aquelles famílies i persones que podrien sofrir necessitats durants aquestes passades festes nadalenques.
Aquesta campanya ha durat una mica més de dues setmanes, del 19 de Desembre al 6 de Gener, restant la seu del Carrer Moragues i Barret 12,  barri de la Parellada, oberta per la tarda tots els dies laborables per rebre les donacions.
El material recollit finalment ha estat:  279 kilos de menjar (llet, oli, sucre, llegums, pasta...), entregats a Càritas Vila i Càritas Port segons les seves necessitats; també 50 Unitats de joguines noves de tot tipus han estat donades a l’associació “Dones Amunt” dintre de la seva campanya particular de Reis; i, per últim, s’han aconseguit 30 kilos de roba de segona mà que han estat entregats a la botiga benèfica  “Filigrana” del mateix municipi. A més, cal destacar que, durant les mateixes dates, el NMC, conjuntament amb l’Associació Família i Infància Digna, de Vilafortuny, ha nodrit directament de joguines i aliments a sis famílies del municipi que s’han dirigit a la seva seu.
Els impulsors de la campanya destaquen la capacitat ràpida de resposta de la militància de NMC i del poble en general, tenint en compte que el gruix de les aportacions de menjar i joguines han estat durant els primers tres dies de campanya de recollida, del 19 al 21 de desembre. La roba ha anat venint en un degoteig constant gairebé diàriament. D’altra banda la militància i l’executiva del partit es mostren satisfetes per la difusió d'aquesta campanya benèfica, amb cost zero,  tot aprofitant les xarxes socials, i el boca-oïda. Finalment,  els impulsors de la campanya han donat les gràcies a tots els col.laboradors  i han deixat  a disposició dels militants i de la ciutadania en general el dossier sencer de l’esmentada campanya, que els anima a continuar realitzant aquest tipus d’actuacions d’impacte actiu amb la ciutadania Cambrilenca.
(Cambrils, 9 de Gener del 2012)

No hay comentarios:

Publicar un comentario