martes, 31 de enero de 2012

Preguntes pel ple ordinari de gener.

PREGUNTES PEL PLE ORDINARI DE GENER

El Grup Municipal del NOU MOVIMENT CIUTADÀ PER CAMBRILS (NMC) presenta al PLE DE L’AJUNTAMENT DE CAMBRILS les següents preguntes per què puguin ser respostes en la mateixa sessió plenària:
1) Per quan es té pensat presentar i aprovar el Pressupost Municipal del 2012? Aquesta aprovació, com més aviat sigui, resultarà un signe de confiança per a la mateixa institució de cara a dins, però també de cara enfora, pels que ofereixen serveis en nom d’ella, de la mateixa manera que ens farà coneixedors de quin és el real pla de mandat del govern municipal que fins a dia d’avui no coneixem.
2) Per cert, tot parlant de pressupostos: els pressupostos de la Generalitat per aquest mateix curs han estat els més dolents possibles per la província de Tarragona i en concret pels interessos de Cambrils. No pot ser que totes les administracions que ens governen aturin la seva capacitat inversora i de prestació de serveis al ciutadà cambrilenc, que poc a poc es va desvestint o despullant. S’ha fet alguna gestió per convèncer la Generalitat de la conveniència de defensar el nostre territori més immediat? Quins projectes supramunicipals ha defensat en concret el govern municipal cambrilenc davant de l’administració superior?
3)  En alguns casos entenem que s’han de redefinir els conceptes d’eficàcia i eficiència d’alguns serveis prestats per l’administració, i del seu mateix funcionament intern, però mai amb la intenció de desmuntar l’Estat de Benestar del qual ens hem donat i serveix de coixí per moltes famílies necessitades, de la mateixa manera que s’han d’activar polítiques positives per alleugerir aquesta pressió sobre l’empresa local, l’activitat econòmica, les inversions al municipi... Quines actuacions principals es contemplen de cara al futur en el sentit de la promoció econòmica, tot esperant que aquestes no siguin pura anècdota?
4) Ens hem assabentat pels mitjans de comunicació i per les queixes dels usuaris del Casal Municipal de la Gent Gran (com ja ens ha passat en moltes altres ocasions darrerament) de la supressió del servei subvencionat de podologia que era molt apreciat per aquest segment de la població. Se’ns podria explicar per quin motiu s’ha donat aquesta supressió en un àmbit que considerem necessari i de bona valoració per part del ciutadà? No se’ns havia dit que en l’àmbit social, i en aquest cas el d’atenció a la gent gran, es conservarien les inversions o serveis?

No hay comentarios:

Publicar un comentario