martes, 10 de enero de 2012

Retall de premsa 10-01-12 : El NMC recull 279 quilos de menjar, 30 quilos de roba i una cinquantena de joguets en la seva campanya solidària "Ciutadà ajuda a ciutadà".

Retall de premsa de la edició digital de "Revista Cambrils" :


El NMC recull 279 quilos de menjar, 30 quilos de roba i una cinquantena de joguets en la seva campanya solidària "Ciutadà ajuda a ciutadà"

Imatge dels aliments recollits entre els dies 19 de desembre i el 6 de gener
Entre els dies 19 de desembre i 6 de gener, el Nou Moviment Ciutadà (NMC) va dur a terme la campanya benèfica "Ciutadà ajuda a ciutadà", on es van recollir aliments, roba i joguets per cobrir les necessitats d'algunes famílies cambrilenques. 

La recollida d'aquest material es va fer a la seu del partit, al carrer de Moragues i Barret, al barri de la Parellada, durant les tardes dels dies laborables. Finalment, es van recollir 279 quilos de menjar –llet, oli, sucre, llegums o pasta– que s'han entregat a Càritas de la Vila i a Càritas del port. També es van recollir una cinquantena de joguets nous que es van lliurar a l'associació Dones Amunt, en el marc de la seva campanya de recollida de joguets. D'altra banda, també es van aconseguir uns 30 quilos de roba de segona mà que s'han donat a la botiga de Càritas Filigrana, situada al carrer de Pere III. A més, durant aquestes mateixes dates nadalenques, el NMC conjuntament amb l'Associació Família i Infància Digna de Vilafortuny van subministrar joguets i aliments a sis famílies cambrilenques que van adreçar-se a la seva seu. 

Des del NMC, tant la seva executiva com la seva militància, s'han mostrat molt satisfets de l'acollida i de la difusió d'aquesta campanya solidària. A més, volen agrair la col·laboració de tota la gent que hi ha participat.
Recull de contes i joguets que es van lliurar a l'Associació Dones Amunt

No hay comentarios:

Publicar un comentario