jueves, 14 de junio de 2012

Retall de premsa 14-06-12: Catorze associacions veïnals demanen al govern municipal una rebaixa de l'IBI.

Retall de premsa de la edició digital de la”Revista Cambrils” :
Catorze associacions veïnals demanen al govern municipal una rebaixa de l'IBI

Un moment de la reunió celebrada el passat 15 de maig amb el regidor d'Hisenda, Ramon Llobet, i els representants de les entitats veïnals

Catorze associacions de veïns cambrilenques van entrar, ahir, al registre de l'Ajuntament una instància dirigida a l'alcaldessa en la que es demana que "es tingui en compte l'opinió i situació dels ciutadans (contribuents) de manera que el consistori apliqui una rebaixa a aquesta pujada tan desproporcionada de l'IBI i comenci a posar en pràctica algunes de les promeses del programa electoral que van presentar a les eleccions".
En l'apartat d'exposicions, els representants veïnals volen manifestar el desacord "per la pujada tan desproporcionada de l'IBI, d'un 30%". Els veïns demanen "el compromís amb els ciutadans, com afirma tan el regidor d'Hisenda Ramon Llobet com la resta del govern, que no apujaran més aquest impost en els propers tres anys que els queda de mandat". Els veïns volen que aquest compromís sigui per escrit, amb sortida de registre, i que se n'enviïn còpies a totes les associacions.
"El govern municipal de Cambrils podria fer un ple i rectificar la pujada del 20%"
Les associacions veïnals cambrilenques també qüestionen el fet que el govern municipal no hagi rectificat la pujada de l'IBI que havien aprovat al seu dia. Segons han manifestat els representants de les associacions de veïns, "que amb tantes rectificacions com fan els governs, el govern municipal de Cambrils podria fer un ple i rectificar la pujada del 20%, compensant així la pujada del 10% imposada pel govern central". Els veïns, en la instància presentada, també volen transmetre "la nostra decepció a un govern que protegeix tan poc al poble".
Aquesta instància que ahir es va entrar al registre municipal es va acordar fer-la arran de la trobada veïnal que va tenir lloc el passat 15 de maig al Centre Cívic del Cambrils Nou en la que hi havia els representants de les associacions veïnals i els representants del govern municipal. Les associacions de veïns que han signat el document són: Nou Cambrils, Barri de la Llosa, Tàrraco, Molí de la Torre, Barri Antic del Port, el Regueral, la Parellada, la Roda Eixample Platja, Associació d'Entitats de Vilafortuny, entitat de conservació Les Mimoses, Sol Cambrils, El Portal (Barri Antic), Horta de Santa Maria i Barri de l'Estació. A banda, també s'hi ha adherit l'associació de Transport.

No hay comentarios:

Publicar un comentario