jueves, 8 de noviembre de 2012

Retall de premsa 08-11-12: Jeroni Navarro, vicepresident de l'Oleastrum: "M'ofereixo a ser regidor d'Esports a cost zero; hi hauria un estalvi i segur que no ho faria pitjor".

Retall de premsa de la edició digital de la”Revista Cambrils”:
Jeroni Navarro, vicepresident de l'Oleastrum: "M'ofereixo a ser regidor d'Esports a cost zero; hi hauria un estalvi i segur que no ho faria pitjor".

Jugadors de l'Oleastrum celebrant un gol, aquesta temporada

Els ànims dels membres de la junta de l'Oleastrum estan força escalfats davant la negativa dels responsables municipals de cedir-los gratuïtament l'ús de les instal·lacions esportives, tal i com es fa amb la resta de clubs cambrilencs. El vicepresident de l'entitat, Jeroni Navarro, ha manifestat a Revista Cambrils Diari Digital que el que està fent l'Ajuntament, "és un menyspreu a tota la gent que s'identifica amb l'Oleastrum, que són gent del poble. M'agradaria saber si als seus fills els farien la humiliació que els hi estan fent als jugadors de l'Oleastrum, tots ells menors d'edat, que a més han d'anar a entrenar a la platja o a la riera".
A banda d'això i lligat amb el tema de les properes eleccions al Parlament de Catalunya, Navarro manifesta que "estem parlant de que els catalans estem discriminats per Madrid. I resulta que això també està passant a Cambrils amb la discriminació que l'Ajuntament fa amb l'Oleastrum. Això és terrible i jo crec que el partit que està manant aquí a Cambrils en sortirà perjudicat ja que l'opinió pública els passarà factura". Jeroni Navarro va més enllà i llança un missatge directe a l'Ajuntament, "jo m'ofereixo a ser regidor d'Esports a cost zero i amb això ja s'estalviarien diners. Segur que no ho faré pitjor".
Respecte a l'argument municipal de voler enfortir el futbol cambrilenc propiciant la unificació de clubs, Navarro diu que "tant de bo el Cambrils pogués pujar a la Primera Divisió, així podria veure futbol de la màxima categoria sense haver d'anar a Barcelona. Però a nosaltres que ens deixin on sempre hem estat, no té res a veure".
Recollida de signatures per demanar la dimissió del regidor d'Esports.
El vicepresident de l'Oleastrum explica que aquest estiu va acceptar l'oferiment de Quico Torrente, el president de l'entitat, de treballar per a tirar endavant, de nou, l'Oleastrum atenent que hi havia un grup de xiquets que tenien la il·lusió de fer un equip i, a més, pel fet que els condicionants que els representants de l'Oleastrum van posar damunt la taula en el moment de la unificació de clubs no s'havien complert. Segons Navarro, "l'Oleastrum és un club que, abans d'estar a Primera Territorial, havia estat a Tercera Territorial i estava format per uns jugadors que no cabien al Cambrils i venien a l'Oleastrum. Eren una colla d'amics. Aquest és l'esperit que ens mou ara a continuar amb l'Oleastrum".
Un altre dels motius d'indignació del vicepresident de l'entitat és el fet que a més de fer-los pagar per la utilització dels camps de futbol municipals, els apliquin els mateixos preus que a un equip que vingués de fora, "a la primera reunió que vam tenir amb el regidor i un tècnic de l'àrea d'Esports, a meitats d'aquest passat estiu, ens van dir que tot ja estava distribuït però que ja ens dirien alguna cosa. La resposta va ser, dies després, que havíem de pagar 105 euros per partit i 65 per l'hora d'entrenament entre setmana. Dies més tard ens diuen que no eren 105 euros per partit sinó 210 euros, que havia estat un error".
Des del club s'ha intentat fer canviar de parer als responsables municipals. A finals del mes de setembre el club va enviar una carta a l'Ajuntament demanant poder utilitzar els camps de futbol sense pagaments de cap tipus. La resposta de la junta de govern local els va arribar a finals d'aquest passat mes d'octubre ratificant la negativa a cedir-los les instal·lacions basant-se en el fet que a meitats del passat mes de juny, quan es va fer la reunió per crear l'organigrama d'entrenaments d'aquesta temporada, es van atendre totes les sol·licituds rebudes i que no n'hi havia cap de l'Oleastrum. D'altra banda, l'Ajuntament es ratifica en l'aposta per la unificació de clubs que ja s'ha engegat. Així doncs, de moment, a l'Oleastrum només li resta pagar per seguir jugant als camps municipals i expressar el seu descontentament en forma d'accions reivindicatives. De moment, abans de jugar els partits, tant a casa com a fora, fan una sentada al mig del camp com a protesta. D'altra banda, també han elaborat una carta i estan recollint signatures demanant la dimissió del regidor d'Esports.
Lluís Abella, regidor d'Esports, "creiem que, de moment, s'està treballant bé".
Per la seva banda, el regidor d'Esports, Lluís Abella, ha defensat, en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, el projecte d'unificació de clubs de futbol ja que "suposa una potenciació i optimització del futbol base. Creiem que, de moment, s'està treballant bé. A finals de temporada ja valorarem com ha anat".
Pel que fa a la disposició dels camps, el regidor manifesta que no hi ha lloc entre setmana i que pel que fa als caps de setmana només hi ha lloc a les hores destinades al lloguer de les instal·lacions. Pel que fa als preus, Abella ha explicat que s'ha aprovat una ordenança per a bonificar un 25% el preu de les instal·lacions, en el cas que s'hi juguin un mínim de 12 partits.

No hay comentarios:

Publicar un comentario