viernes, 9 de noviembre de 2012

Retall de premsa del 09-11-12: El Club d'Arquers de Cambrils organitzarà la competició de tir amb arc dels Jocs del Mediterrani de Tarragona 2017.

Retall de premsa de la edició digital de la”Revista Cambrils”:
El Club d'Arquers de Cambrils organitzarà la competició de tir amb arc dels Jocs del Mediterrani de Tarragona 2017

Imatge d'arxiu del Campionat d'Espanya Absolut i el d'equips per Comunitats Autònomes de tir amb arc, disputat a Cambrils el juny de 2011

El Club d'Arquers Cambrils organitzarà la competició de tir amb arc dels Jocs del Mediterrani de Tarragona 2017. Aquest és l'acord que es va signar, aquest passat dimecres a Madrid, en la reunió que el club cambrilenc va mantenir amb la Federación Española de tiro con arco, a la seu del Comitè Olímpic Espanyol. El club local ha fet públic aquest anunci a través d'un comunicat de premsa emès per la seva junta directiva.
En aquesta reunió però, no es va decidir a quina localitat es farà la competició, si finalment es farà a Cambrils, a Salou o bé a Tarragona. Recordem que, actualment s'estan enllestint les obres de la galeria de tir amb arc de Cambrils, tot i que encara està per determinar si les instal·lacions seran un centre de tecnificació –per a l'ús exclusiu del club d'arquers– o bé, serà un espai polivalent com pretén la regidoria d'Esports de l'Ajuntament, tal com va informar Revista Cambrils Diari Digital, aquest passat 7 de novembre. L'organització de l'esdeveniment va lligada a comptar amb un centre de tecnificació de tir amb arc, a tenir una escola de base i a l'organització de quatre campionats d'espanya –abans de l'any 2017– i un campionat d'Europa, que seria el test previ als Jocs del Mediterrani.
Tal com ha manifestat el Club d'Arquers de Cambrils, a través del comunicat de premsa, "els municipis de Salou i de Tarragona, ja han dit que no posaran cap entrebanc per acollir el projecte sencer, donat que també compten amb el suport del Consejo Superior de Deportes i la Generalitat de Catalunya".

No hay comentarios:

Publicar un comentario