martes, 7 de agosto de 2012

Retall de premsa del 07-08-12 : El Nou Moviment Ciutadà celebra la seva primera festa del cavall.

Retall de premsa de la edició digital de la”Revista Cambrils” :

El Nou Moviment Ciutadà celebra la seva primera festa del cavall


Cartell promocional de la festa del cavall de Cambrils


El partit municipal del Nou Moviment Ciutadà (NMC) va celebrar, dissabte al vespre, la gran festa del cavall de Cambrils al recinte del Divertipark, a Vilafortuny. Prop de 150 persones van poder gaudir d'un espectacle de dues hores que va comptar amb diferents actuacions eqüestres i musicals, així com l'actuació especial del campió de Catalunya i d'Espanya del Concurs de Gossos d'Atura, José María Pleguezuelos. 
El regidor del NMC –Oliver Klein– ha explicat, a Revista Cambrils Diari Digital, que "la participació va ser molt bona, van venir simpatitzants del partit i gent que es va apropar a nosaltres". Tal com ha apuntat Klein, el públic, la majoria de Cambrils, va gaudir de les actuacions del Coro Rociero Virgen del Camino i dels espectacles eqüestres com "Don Julio y sus ponnies" i l'actuació de Paco Botas i l'amazona Jennifer. 
Els tres regidors del NMC continuaran amb la seva agenda per reprendre el curs "amb més força"
D'altra banda, Klein ha explicat que els tres regidors del NMC no faran vacances aquest mes d'agost i continuaran amb les seves tasques a l'Ajuntament i les reunions setmanals de partit. "No aturarem l'activitat perquè ens hem d'afiançar. Al setembre, segurament, reprendrem el curs amb més força".


 http://www.revistacambrils.cat/index.php?c_noticia=13426

No hay comentarios:

Publicar un comentario