martes, 7 de agosto de 2012

Retall de premsa II del 07-08-12 : Les associacions de veïns convoquen una manifestació com a protesta per la pujada de l'IBI, aquest dissabte 11 d'agost.

Retall de premsa de la edició digital de la”Revista Cambrils” :

Les associacions de veïns convoquen una manifestació com a protesta per la pujada de l'IBI, aquest dissabte 11 d'agost.

Reunió dels veïns del passat mes de juny en què es va començar a parlar de la manifestació contra l'IBI

Les associacions de veïns cambrilenques han convocat una manifestació, aquest proper dissabte 11 d'agost, com a protesta a la "desproporcionada pujada de l'IBI als ciutadans de Cambrils, aquest 2012". Segons el comunicat emès per les entitats veïnals, "les associacions convocants han esgotat tots els seus recursos dialèctics tant en reunions com amb escrits, sense cap resultat atesa l'ansietat recaptatòria d'aquest equip de govern. Aquest increment, del 31,69%, suposa una càrrega molt pesada per als veïns de Cambrils castigats per la crisis i per una administració no solidària amb el poble. L'equip de govern ha fet cas omís a la recomanació del propi Ministeri d'Hisenda, quan el mes de febrer demanava no acumular més increments al ja decretat del 10% per aquest any". 
D'altra banda, segons han manifestat representants de les entitats convocants a Revista Cambrils Diari Digital, la carta que el regidor d'Hisenda es va comprometre públicament a fer-los-hi arribar s'ha concretat en un mail "en el que ni tan sols queda clar del tot que s'arribi a rebaixar el 10% de l'IBI de cara a l'any 2013".
Del port fins a la plaça de l'Ajuntament
La concentració es farà a les 7 de la tarda a la façana del port, al costat de les escales reials. El recorregut de la manifestació s'iniciarà a la façana del port i anirà fina a la rotonda del Club Nàutic on s'enfilarà la Rambla de Jaume I, de baix a dalt, fins a la plaça de la Constitució, l'avinguda dels Països Catalans i acabarà a la plaça de l'Ajuntament, punt on es llegirà un manifest.
17 entitats convocants
Les associacions de veïns que convoquen la manifestació d'aquest proper dissabte són: El Regueral, Barri de la Llosa, Tarraco, Barri Antic del Port, Entitats de Vilafortuny, Molí de la Torre, Nou Cambrils, La Parellada, La Roda Eixample Platja, Sol Cambrils, Les Mimoses, El Portal Barri Antic, Horta de Santa Maria, Barri de l'Estació i Castell de Vilafortuny. A banda d'aquestes associacions de veïns també s'hi han adherit l'associació de Transports i l'Associació Cultural Vilafortuny.

No hay comentarios:

Publicar un comentario