viernes, 3 de agosto de 2012

Retall de premsa II del 02-08-12 : Torredembarra habilita 1.200 taquilles vora la platja perquè els banyistes puguin desar-hi les seves pertinences.


Retall de premsa de la edició digital del "Diari de Tarragona":


Torredembarra habilita 1.200 taquilles vora la platja perquè els banyistes puguin desar-hi les seves pertinences.

La iniciativa ofereix plena seguretat als usuaris a canvi d'un euro i mig al dia.

Les platges de Torredembarra disposen de tres consignes amb unes 400 taquilles individuals cadascuna que permeten desar les pertinences de les persones que volen anar a la platja i així evitar robatoris. El sistema està dotat d'un software que genera una clau secreta que només coneix la persona usuària. Prèviament, aquesta ha de declarar les quantitats i característiques del material que hi vol desar. El cost és d'un euro i mig al dia i l'usuari pot accedir a les seves pertinences en tot moment. Amb l'objectiu de promocionar el sistema, de moment el servei és gratuït tots els dilluns. Els tres habitacles es troben ubicats a les proximitats de les platges de la Paella, Barri Marítim i Muntanyans. L'alcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, considera que es tracta d'una proposta "molt positiva per al foment de les nostres platges i per garantir que les persones usuàries en puguin gaudir amb absoluta tranquil·litat i seguretat". El batlle ha destacat que la instal·lació d'aquestes consignes ha permès la creació de tres llocs de treball, una xifra que s'espera doblar l'estiu que ve. 
El regidor de Platges, Pere Font, ha explicat que s'ha volgut facilitar la feina a una iniciativa privada per donar un nou format a les platges. Segons Font, "la iniciativa està tenint més acceptació entre les persones vingudes de l'estranger, que són les que tenen més dificultats per assegurar tot allò que han de portar a sobre". Font ha destacat que el subministrament elèctric del sistema és sostenible, ja que es fa mitjançant plaques solars.
El responsable del sistema, Benito Ortiz, ha explicat que les consignes estaran obertes entre les set del matí i les vuit del vespre. Els usuaris s'hauran d'adreçar a la persona que s'encarrega de cada consigna, deixar les pertinences en una bossa i guardar la clau d'accés.

No hay comentarios:

Publicar un comentario