jueves, 2 de agosto de 2012

El NMC amb els Emprenedors i les idees Innovadores : El Guardaplatja



El 2 d'agost es presentà oficialment a Torredembarra el "Guardaplatja", una idea promoguda pel Sr. Benito Ortiz. La Idea consisteix en unes consignes prefabricades perquè els usuaris de les platges puguin dispositar els seus objectes de valor per un mòdic preu.
Seguretat i comoditat, per l'usuari, per 1,50,-Euros al dia,  és el que ofereix Guardaplatja. L'atenció és donada per una persona, amb la qual cosa està creant llocs de treball. Les persones que atenen als usuaris donen a més a més informació turística als usuaris, en cas de demanar-la.
El NMC va ser el primer de la província de Tarragona a rebre la idea.
Guardaplatja atén  una necessitat i dóna un servei que no tenen les nostres platges. Ens vam veure en l'obligació d'ajudar al Sr. Benito Ortiz perquè l'actual Regidor de Turisme el rebés per tal d'exposar-li la seva idea.  Li vam concertar cita. Han passat els mesos i la idea ha agradat a altres Ajuntaments, alguns amb peticions formals per a la propera temporada. En canvi, l'Ajuntament de Cambrils encara no ha rebut al Sr. Benito Ortiz, l'emprenedor del Guardaplatja.
Com és ja habitual, sempre altres Ajuntaments se'ns avancen i una vegada més en lloc de ser pioners, anirem a remolc del que facin uns altres.

Olivert Klein recolçant a Benito Ortiz.


 Benito Ortiz amb les seves col·laboradores.







No hay comentarios:

Publicar un comentario