jueves, 14 de febrero de 2013

Retall de premsa del 14-02-13: El NMC convida la ciutadania a unir-se a l'acampada-concentració convocada pels treballadors municipals.


Retall de premsa de la edició digital de”La Revista Cambrils”:


El NMC convida la ciutadania a unir-se a l'acampada-concentració convocada pels treballadors municipals.

Imatge d'arxiu dels tres regidors del NMC –Santi Gámez, Oliver Klein i Cinta Ballesté– durant una sessió plenària.

El NMC ha emès un comunicat en el que se solidaritza i convida els ciutadans de Cambrils a unir-se a l’acampada-concentració organitzada pels treballadors de l’Ajuntament, per aquesta tarda. Des de l’executiva del NMC han explicat que, “hem pres la decisió de fer un pas més cap endavant i posicionar-nos de nou, i com no podia ser d'una altra manera, al costat dels interessos majoritaris del ciutadà cambrilenc. En aquest moment concret, el col·lectiu afectat són els treballadors laborals municipals sobre els quals es planeja un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) de 45 treballadors, i les 14 places de treballadors interins que s'amortitzen –a les quals hem de sumar les 25 que es van produir el curs anterior, així com l'acomiadament dels 9 treballadors de Ràdio i TV Cambrils (4 més amb anterioritat). La conclusió de tot plegat és que no només aquests treballadors públics són els afectats, ja que evidentment els serveis que es venien oferint per part del consistori es veuran afectats de forma molt negativa”. 

El NMC presentarà esmenes als pressupostos.

Des del NMC també s’han referit a les primeres mesures que va prendre el govern actual d’augmentar un 32% l’IBI i la reducció a zero de les aportacions que es feien als diferents programes educatius, així com la supressió de les subvencions a les AMPA, qüestions que es repetiran enguany en l'àmbit de l'Educació. Segons el comunicat, el NMC pretén corregir la proposta de pressupostos municipals presentada per l’equip de govern “amb l'objectiu de demostrar públicament que es pot fer política d'una altra manera, sense haver d'asfixiar el ciutadà, en un moment que hom considera que ja són suficients les retallades del govern central i autonòmic perquè també el nostre govern municipal ens faci responsable de tots els errors comesos ara i abans pels qui en tenien la responsabilitat. Intentarem demostrar que hi ha, sense cap mena de dubte, alternatives”. Així doncs, el NMC presentarà tot un seguit d’esmenes i propostes constructives.


No hay comentarios:

Publicar un comentario