miércoles, 9 de enero de 2013

Resultats de la Segona Edició de la Campanya benèfica impulsada pel Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC): “Ciutadà ajuda a Ciutadà”.


NOTA DE PREMSA

Resultats de la Segona Edició de la Campanya benèfica impulsada pel Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC):  “Ciutadà ajuda a Ciutadà”.

El partit polític amb representació a l’Ajuntament de Cambrils, el Nou Moviment Ciutadà (NMC), dóna a conèixer els resultats de la seva Segona Edició de la Campanya benèfica de recollida d’aliments, roba i joguines, per intentar beneficiar aquelles famílies i persones que podrien sofrir necessitats durant aquestes passades festes nadalenques.

Aquesta campanya ha durat un mes, del 27 de novembre al 27 de desembre, restant la seu del Carrer Moragues i Barret 12,  barri de la Parellada, oberta per la tarda de 19.00 h. A les 21.00 h el dies 27 de novembre, el 4, el 11 i del 17 al 21 de desembre.

El material recollit finalment ha estat:  228 quilos de menjar (llet, oli, sucre, llegums, pasta...), entregats a Càritas Vila i Càritas Port segons les seves necessitats; també 24 articles de joguines noves de tot tipus han estat donades a l’associació “Dones Amunt” dintre de la seva campanya particular de Reis; i, per últim, s’han aconseguit 280 quilos de roba de segona mà que han estat entregats a la botiga benèfica  “Filigrana” del mateix municipi. A més, cal destacar que, durant les mateixes dates, l’NMC ha nodrit directament de joguines i aliments a sis famílies del municipi que s’han dirigit a la seva seu.

Els impulsors de la campanya destaquen la capacitat de resposta de la militància de NMC i del poble en general, tenint en compte que quasi totes les aportacions de menjar, joguines i roba han estat donades integrament per militants i simpatitzants.

D’altra banda,  la militància i l’executiva del partit es mostren satisfetes per la difusió d'aquesta campanya benèfica, amb cost zero,  tot aprofitant les xarxes socials, i el boca-oïda. Finalment,  els impulsors de la campanya han donat les gràcies a tots els col.laboradors  i han deixat  a disposició dels militants i de la ciutadania en general el dossier sencer de l’esmentada campanya, que els anima a continuar realitzant aquest tipus d’actuacions d’impacte actiu amb la Ciutadania Cambrilenca, com la recollida de taps de plàstic per poder ajudar una  familia que necessita una cadira de rodes.

(Cambrils, 11 de Gener del 2013)

No hay comentarios:

Publicar un comentario