viernes, 18 de enero de 2013

Retall de premsa del 18-01-13: Uns 150 treballadors municipals es concentren al vestíbul de l'Ajuntament en protesta pels acomiadaments.

Retall de premsa de la edició digital de ”La Revista Cambrils”:
Uns 150 treballadors municipals es concentren al vestíbul de l'Ajuntament en protesta pels acomiadaments.

Lectura del manifest durant la concentració de treballadors d'aquest matí al vestíbul de l'Ajuntament

Al voltant d'uns 150 treballadors de l'Ajuntament de Cambrils s'han concentrat, aquest matí, al vestíbul de l'edifici consistorial com a mostra de desacord amb els acomiadaments i retallades que s'estan produint al si de l'administració municipal. La concentració s'ha iniciat a 3/4 de 9 del matí i s'ha dissolt a les 9 i 10 minuts. En el decurs d'aquest acte s'ha llegit un manifest que, posteriorment, han pogut signar els treballadors concentrats. Aquest manifest s'ha entrat per l'OAC amb destinació a l'equip de govern municipal. Després de la lectura del manifest, ha estat el regidor d'Hisenda i Personal, Ramon Llobet, qui s'ha dirigit als treballadors per manifestar la intenció de l'equip de govern de comunicar les decisions preses. Llobet ha dit que no hi ha cap inconvenient en fer una nova reunió a la sala de plens per explicar les mesures a adoptar i ha afegit que tant govern com treballadors, "ens trobem al mateix vaixell".
"Ni treballadors ni la ciutadania som culpables de l'actual situació econòmica de l'Ajuntament de Cambrils"
El manifest dels treballadors de l'Ajuntament diu el següent: "el Comitè d'Empresa i la Junta de Personal, d'acord amb l'assemblea del dimecres 16 de gener, volem manifestar el nostre desacord amb l'actual situació de retallades de personal i serveis, que estan afectant tant als empleats municipals de l'Ajuntament com a la ciutadania de Cambrils. El personal de l'Ajuntament ens trobem en una situació de neguit i desconcert davant la desinformació per part de l'equip de govern respecte a acomiadaments, possible eliminació de serveis i reestructuració de personal. Per això demanem:
- Que l'equip de govern es reuneixi amb tot el personal de l'Ajuntament de Cambrils per a informar-nos sobre: acomiadaments, eliminació de serveis, reestructuració de personal, signatura i aprovació del conveni col·lectiu negociat entre representants i equip de govern.
- Que la configuració del pressupost de 2013 no passi per més retallades en personal i serveis, ja que ni treballadors ni la ciutadania som culpables de l'actual situació econòmica de l'Ajuntament de Cambrils.
- Que abans de retallar serveis i per tant, acomiadar personal, que es tinguin en compte les propostes i aportacions fetes per diferents sectors de l'àmbit municipal per elaborar el pressupost.
Creiem que entre tots, empleats i equip de govern podem treballar per a trobar alternatives de millora a l'actual situació".

El regidor d'Hisenda i Personal –Ramon Llobet– s'ha dirigit als treballadors 

No hay comentarios:

Publicar un comentario