jueves, 10 de enero de 2013

Retall de premsa del 10-01-13: L'Ajuntament de Cambrils acomiadarà 14 treballadors interins a finals d'aquest mes de gener.


L'Ajuntament de Cambrils acomiadarà 14 treballadors interins a finals d'aquest mes de gener.

Façana de l'Ajuntament de Cambrils.

L’Ajuntament de Cambrils acomiadarà, a finals d'aquest mes de gener, 14 treballadors interins. Aquesta decisió s'emmarca dins les mesures prèvies que s'estan adoptant per quadrar el pressupost municipal de 2013 i permetrà rebaixar la despesa de personal en 356.000 euros anuals, segons han assegurat fonts municipals.
La mesura es va comunicar, ahir al matí, als treballadors afectats, en una reunió en la qual hi va participar el regidor d’Hisenda i Personal –Ramon Llobet– i d’altres regidors de govern. Segons va explicar Ramon Llobet a Revista Cambrils Diari Digital, "aquesta decisió forma part dels importants ajustos que s'han de fer aquest 2013 ja que, enguany, hem de fer front a quatre milions d'euros que provenen de les sentències adverses que ens han caigut. A això, a més, se li ha de sumar la reducció d'ingressos, d'uns dos milions d'euros, que hi haurà per la baixada de l'IBI. Tot plegat, ens obliga a prendre mesures d'estalvi molt importants".
Més acomiadaments, properament.
El regidor d'Hisenda i Personal ha confirmat que aquests no seran els únics acomiadaments que es produiran, enguany, a l'Ajuntament, "en aquest sentit, s'hauran de prendre més decisions", ha declarat. Segons ha precisat, els treballadors acomiadats, que pertanyien a diferents departaments de la Casa de la Vila, eren els darrers interins que quedaven, amb l'excepció de tres o quatre mes que encara hi són i que conserven el seu lloc de treball en virtut de diferents convenis amb altres organismes.
La reducció de la plantilla municipal va començar l'any passat amb l'acomiadament de poc més de 30 persones, entre el mes de setembre i finals d'any.
D'altra banda, la possible reducció de personal era més que un rumor entre el personal de l'Ajuntament. Precisament en el ple ordinari del passat 27 de novembre, el regidor del PSC, Robert Benaiges, ja va formular una pregunta per saber si aquest rumor era veritat o no.

http://www.revistacambrils.com/index.php?c_noticia=14175

No hay comentarios:

Publicar un comentario