miércoles, 30 de enero de 2013

Retall de premsa II del 30-01-13: L'Ajuntament de Cambrils presenta un ERO que afectarà 45 treballadors.

Retall de premsa de la edició digital de la”La Vanguardia”:

L'Ajuntament de Cambrils presenta un ERO que afectarà 45 treballadors.

El consistori espera estalviar 1,1 MEUR amb la nova retallada de personal.
L'Ajuntament de Cambrils tenia una plantilla inicial de 454 treballadors que quedarà reduïda en 384 persones després de l'ERO presentat. 

A partir d'aquest moment, s'obre tot un període de negociacions amb els sindicats per poder perfilar les àrees i els treballadors afectats. Segons ha dit la mateixa batlle, l'ERO podria estar enllestit al mes d'abril. Des del consistori han estimat entorn els 450.000 euros el cost de les indemnitzacions.
Entre les dades facilitades per l'Ajuntament que justifiquen la mesura, Dalmau ha detallat que els ingressos han caigut prop d'1.6 MEUR, la despesa ha augmentat en préstecs i interessos entorn l'1,9 milions. Finalment, el consistori també està fent front a sentències judicials contràries per valor d'1 MEUR més.
La mesura coneguda aquest dimecres se suma a les ja presentades en setmanes anteriors amb l'acomiadament de 14 interins, el tancament de diferents serveis, dels mitjans de comunicació locals o del mateix cinema. Dalmau ha assegurat que són "decisions dures i poc agraïdes" però ha insistit també que la responsabilitat de l'equip de govern és "vetllar pels interessos del municipi, el seu futur i no permetre la dinàmica d'endeutament permanent" iniciat pel govern municipal anterior.

http://www.lavanguardia.com/local/tarragona/20130130/54363251661/l-ajuntament-de-cambrils-presenta-un-ero-que-afectara-45-treballadors.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario