viernes, 11 de enero de 2013

Retall de premsa del I 11-01-13: El NMC recull 228 quilos de menjar, 280 quilos de roba de segona mà i 24 joguets en la seva campanya benèfica nadalenca.

Retall de premsa de la edició digital de la”Revista Cambrils”:

El NMC recull 228 quilos de menjar, 280 quilos de roba de segona mà i 24 joguets en la seva campanya benèfica nadalenca.

Roba i joguets recollits per el partit cambrilenc

El NMC ha donat a conèixer els resultats de la segona edició de la seva campanya benèfica de recollida d’aliments, roba i joguets, “Ciutadà ajuda a ciutadà”. La campanya ha tingut una durada d’un mes, des del 27 de novembre fins al 27 de desembre. La seu del partit –situada al carrer de Moragues i Barret, 12, al barri de la Parellada– va restar oberta les tardes del 27 de novembre, el 4, 11, 17 i 21 de desembre. Finalment, el material recollit ha estat: 228 quilos de menjar –oli, llet, sucre, llegums, pasta, entre d’altres aliments– que s’han entregat a Càritas de la parròquia de Santa Maria i a Càritas de l’església de Sant Pere, que ho faran arribar a les famílies cambrilenques més necessitades. També s’han recollit 24 articles de joguets nous que van ser donats a l’associació de les Dones Amunt, dins de la seva campanya de recollida de joguines. Quant a roba es van aconseguir 280 quilos de roba de segona mà que s’han entregat a la botiga de Càritas Filigrana. A més, cal destacar que, durant les mateixes dates nadalenques, l’NMC també va fer arribar, directament, joguets i aliments a sis famílies del municipi que van dirigir-se a la seva seu.

Els impulsors de la campanya han volgut destacar la capacitat de resposta de la militància del NMC i del municipi en general, tenint en compte que gairebé totes les aportacions de menjar, joguines i roba han estat donades íntegrament per militants i simpatitzants. D’altra banda, la militància i l’executiva del partit s’han mostrat satisfets per la difusió d'aquesta campanya benèfica, amb cost zero, tot aprofitant les xarxes socials i el boca-orella. Finalment també han volgut donar les gràcies a tots els col·laboradors i deixen a disposició dels militants i de la ciutadania, el dossier sencer de l’esmentada campanya, que els anima a continuar realitzant aquest tipus d’actuacions, com la recollida de taps de plàstic per poder ajudar a una família que necessita una cadira de rodes. 


El NMC ha recollit 228 quilos de menjar durant la campanya

No hay comentarios:

Publicar un comentario